Ostdopp med sting

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ostdopp med sting

Med krispiga kex får ostkrämen visa sig från sin bästa sida. Mixa mögel- och färskosten med stekt lök och pinjenötter och krydda efter smak. Ostdoppen smakar minst lika bra på kex som på skivade grönsaker!

Ostdopp med sting

Ingredienser

4 portioner
2   schalottenlökar
1   vitlöksklyfta
2 msk  olivolja
2 msk  pinjenötter
200 g  färskost
100 g  grönmögelost
10   blad basilika
20   barr rosmarin
1 tsk  tabasco
svartpeppar
kex och/eller grönsaker

För alla

Rätten innehåller laktos- och mjölkprotein, men är fri från ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rotselleri- och ädelostsmör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädel-croque
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Parmarulle
Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade persikor med honung, rosmarin och pinjenötter
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga