Ostdopp med sting
![Ostdopp med sting](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Med krispiga kex får ostkrämen visa sig från sin bästa sida. Mixa mögel- och färskosten med stekt lök och pinjenötter och krydda efter smak. Ostdoppen smakar minst lika bra på kex som på skivade grönsaker!
![Ostdopp med sting](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
2 msk olivolja
2 msk pinjenötter
200 g färskost
100 g grönmögelost
10 blad basilika
20 barr rosmarin
1 tsk tabasco
svartpeppar
kex och/eller grönsaker
För alla
Rätten innehåller laktos- och mjölkprotein, men är fri från ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer