Ädel-croque

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Ädel-croque

Ädel-croque är en lyxig variant på kvällsmacka när du börjar bli lite småhungrig fram mot kvällen. Du placerar renstek, päron och pinjenötter tillsammans med ädelost och rödlöksringar på polarkakor och låter skapelsen berikas i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Ädel-croque

Ingredienser

4 mackor
smör
4   små polarkakor
8 - 16   tunna skivor rökt renstek eller hamburgerkött
2   skivade päron
1/2 dl  rostade pinjenötter
några tunna rödlöksringar
100 g  smulad eller skivad ädelost
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg, om lämpligt bröd används. Innehåller mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Renstek med ädelost och glöggfikon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost- och pepparkaksstubbe
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Karamelliserade päron med ädelost
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med bacon, päron och ädelost
Betyg 4.6 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Päronsnitt med ädelost och skinka
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pajskal i långpanna - päron & ost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga