Ädel-croque

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Ädel-croque

Ädel-croque är en lyxig variant på kvällsmacka när du börjar bli lite småhungrig fram mot kvällen. Du placerar renstek, päron och pinjenötter tillsammans med ädelost och rödlöksringar på polarkakor och låter skapelsen berikas i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Ädel-croque

Ingredienser

4 mackor
smör
4   små polarkakor
8 - 16   tunna skivor rökt renstek eller hamburgerkött
2   skivade päron
1/2 dl  rostade pinjenötter
några tunna rödlöksringar
100 g  smulad eller skivad ädelost
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg, om lämpligt bröd används. Innehåller mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Renstek med ädelost och glöggfikon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tylö sandwich – grillad kavring med päron och ädelost
Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med ädelost, päron och kycklinglever
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smördegsflarn med ricotta, päron och ädelost
Betyg 4.8 av 5.
115 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Baconburgare med blue cheesedressing och grillat päron
Betyg 3.2 av 5.
105 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kassler med spenat- och päronfräs och smulad ädelost
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga