Ett tjusigt recept på ostcheesecake med rom som passar bra att servera som förrätt. Du gör kakan av bland annat digestivekex, crème fraiche, ost, gräslök, kaviar och citron. Skär charmiga tårtbitar och servera.
Fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfria digestivekex.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri crème fraiche.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sofia
2021-08-30Kan man frysa denna? Tänker om den blir god upptinad?
Redaktionen ICAse
2021-09-03Hej Sofia! Vi har inte provat men den bör gå bra att frysa, kan hända att den inte blir lika slät i konsistensen efter upptining. Hälsningar Ulrika
Mikaela
2020-12-21Supergod! Så god så att vi valde att servera denna som förrätt på vårt bröllop. Vi blandade Västerbottenost och prästost.
Redaktionen
2014-05-22Hej Jenny! Tråkigt att ni blev sjuka. Det går ok att frysa kakan men kan hända att den inte blir lika slät i konsistensen bara sen efter tining.