Ost med druckna druvor

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ost med druckna druvor

De gröna och blåa vindruvorna läggs i en intensiv sockerlag med bland annat rom och stingig ingefära. De druckna druvorna placeras därefter på krämig ädelost och serveras på en matkniv med breda eggar. Läcker och smakfull aptitretare.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
1 bit Kvibille ädelost (à ca 150 g)
200 g blå druvor
200 gröna vindruvor

Sockerlag

1 1/2 dl vatten
2 1/2 dl socker
1 cm färsk ingefära eller riven (1 cm ingefära motsvarar 1 tsk riven)
1/2 dl ljus rom

Gör så här

02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Vaniljfromage med blandade druvor
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Roquefortfylld potatis
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Flatbread med ädelost och rödlök
    Betyg 4.6 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blåkokt regnbåge med blådruvsås
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Bruschetta med kanelfrästa druvor
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad