Örtstekta abborrfiléer
![Örtstekta abborrfiléer](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Bjud på fisk panerad med färska örter! Innan abborren hamnar i stekpannan panerar du filéerna i ströbröd blandad med örter som till exempel färsk basilika, dill eller timjan.
![Örtstekta abborrfiléer](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g abborrfiléer
1 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 krm peppar
1 ägg
2 dl ströbröd
1 dl örter (t ex basilika, dill, timjan)
1 dl grädde
1 dl mjölk
Till stekning:
3 msk smör eller margarin
Till servering
färskpotatis
lätt kokta sockerärtor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer