Örtstekta abborrfiléer

Betyg 2.4 av 5.
12 personer har röstat
0
Örtstekta abborrfiléer

Bjud på fisk panerad med färska örter! Innan abborren hamnar i stekpannan panerar du filéerna i ströbröd blandad med örter som till exempel färsk basilika, dill eller timjan.

Örtstekta abborrfiléer

Ingredienser

4 portioner
600 g abborrfiléer
1 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 krm peppar
1 ägg
2 dl ströbröd
1 dl örter (t ex basilika, dill, timjan)
1 dl grädde
1 dl mjölk

Till stekning:

3 msk smör eller margarin

Till servering

färskpotatis
lätt kokta sockerärtor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Senaps- och dragonmarinerad abborre
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekta abborrfiléer
Betyg 3.1 av 5.
71 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örtpanerad spättafilé
Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Helgrillad fisk
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad färskpotatis med örtolja och parmesan
Betyg 4.7 av 5.
78 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga