Källarfranska

Källarfranska är en riktigt klassiker. Ät gärna bullarna direkt, eller frys in dem och ta fram när det passar. Med det här receptet får du frallor som passar både till fest, som frukostfralla eller till lunch.

Ingredienser
16 st
5 dl mjölk
50 g jäst
720 g vetemjöl (720 g motsvarar ca 12 dl)
2 tsk salt
3 msk olja
Gör så här
00:05:00
00:45:00
00:30:00
00:12:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck på torrvikten.
Energi848 KJ / 203 kCal
Fett4 g
Salt1 g
Kolhydrater35 g
Protein5 g
Kommentarer
Bakade med havremjölk, blev superbra!
Lisa
2025-03-12Bytte ut mjölken mot vatten och tog lite extra matolja istället. Hoppas det blir bra
Malin
2025-03-08Supergoda bullar min man och jag njöt. 🙂
Anette
2025-03-07