Källarfranska

Betyg 4.7 av 5.
50 personer har röstat
12
Källarfranska

Källarfranska är en riktigt klassiker. Ät gärna bullarna direkt, eller frys in dem och ta fram när det passar. Med det här receptet får du frallor som passar både till fest, vardagsfrukost eller lunch.

Källarfranska

Ingredienser

16 st
5 dl  mjölk
50 g  jäst
720 g  vetemjöl (720 g motsvarar ca 12 dl)
2 tsk  salt
3 msk  olja

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt mjölk mot mjölkproteinfri erstättningsprodukt.

Näringsvärdet är beräknat per styck på torrvikten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
50 personer har röstat

Kommentarer

Ljuvliga som alltid ❤️❤️❤️

Nilla

2023-03-09

Tackar, mycket bra

Mohamed

2023-03-04

Det verka bra

Mohamed

2023-03-04

Näringsvärde per portion

Energi848 KJ / 203 kCal
Fett4 g
Salt1 g
Kolhydrater35 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Morgonfrallor med kli
Betyg 2.8 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rosenbröd
Betyg 3.1 av 5.
359 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ostbullar
Betyg 4.6 av 5.
45 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vallmofrallor
Betyg 3.8 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kuvertbröd
Betyg 3.5 av 5.
69 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalljästa vetefrallor
Betyg 2.8 av 5.
146 personer har röstat
Över 60 min att tillaga