Örtstekt skinkschnitzel med grekisk potatissallad
En spännande och festlig kötträtt med exotiska inslag. Panera schnitzel gjord på skinka i en röra av gräslök, persilja och basilika. Servera schnitzeln tillsammans med en fräsch potatissallad med smak av tomat, fetaost, lök och gurka.
Ingredienser
4 portioner
1/2 gurka
1 rödlök
2 tomater
8 kalla kokta potatisar
200 g fetaost
1 dl oliver
2 dl matlagningsyoghurt
salt och peppar
1 dl blandade, hackade örter t ex persilja, gräslök, basilika
1 dl ströbröd
4 skinkschnitzlar
4 msk smör eller margarin
1 citron
För alla
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2318 KJ / 558 kCal
Fett0 g
Kommentarer