Sätt extra smak på den nykokta färskpotatisen med en örtig basilika- och persiljeolja. Den ljumma potatisen drar åt sig fint av alla smaker och det kommer att dofta mer än ljuvligt. Servera på buffén, till grillat eller varmrökt fisk.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Underbart gott! Jag serverade oljan bredvid potatisen istället för att blanda. Jag tyckte det var lite väl salt, trots att jag inte saltat potatisvattnet, så jag hällde i 1/2 dl olivolja till. Det var nästan godare dagen efter, att doppa de små kalla potatisarna i örtoljan. Perfekt tapasrätt! 👍
Leena margareta
2020-06-20behöver inte ta i en kruka av basilika eller persilja. blir bra med mindre mängd! Jättegott! Ok med olivolja också!
Ann-christin
2014-06-26utifrån det jag kan läsa här o med min kunskap ok
Ulf
2014-06-14