Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Grillad korv med coleslaw

En härlig måltid som passar både stora och små finner du i denna grillade korv i tortillabröd med coleslaw. Rör ihop dina ingredienser till den syrliga dressingen och låt den stå kallt en stund före den serveras med korven. Mättande och enkelt!

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Strimla vitkålen. Skala och strimla moroten. Skala och hacka löken.
  2. Dressing: Mixa ingredienserna till dressingen i en stor skål. Tillsätt grönsakerna och blanda väl.
  3. Ställ in i kylskåpet och låt stå minst 1 timme.
  4. Lägg den grillade korven i tortillabröd, klicka på lite sallad, rulla ihop brödet och hugg in.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven och brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkfri: välj bröd som passar. Byt gräddfilen mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja), och kontrollera
innehållet i korven.
Gör äggfri: byt till äggfri specialmajonnäs eller uteslut den.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/3 vitkålshuvud
  • 1 morot
  • 1/2 liten gul lök
Dressing
  • 3 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 1/2 msk socker
  • 1 tsk färskpressad citronjuice
  • 1 tsk dijonsenap
  • salt
  • svartpeppar
Till servering
  • grillad korv
  • tortillabröd
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2680 kJ / 640 kCal
Fett: 43 g
Läs mer om näringsvärden