Örtiga krutonger

11
0
Örtiga krutonger

Använd torrt bröd till att göra krutonger istället för att slänga det! Om du rostar dem med vitlök och rosmarin blir de extra goda att använda som topping på soppa eller sallad.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017

Örtiga krutonger

Ingredienser

ca 5 dl
6
skivor ljust bröd
2 msk
olivolja
1
riven vitlöksklyfta
1 tsk
torkad rosmarin
-
salt
-
peppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg om lämpligt bröd används.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

 

Näringsberäkningen är beräknad per dl.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 572 KJ / 137 kCal
Fett 7 g
Salt 1.34 g
Kolhydrater 15 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept