Örtiga krutonger

48
1
Örtiga krutonger

Använd torrt bröd till att göra krutonger istället för att slänga det! Om du rostar dem med vitlök och rosmarin blir de extra goda att använda som topping på soppa eller sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017

Örtiga krutonger

Ingredienser

ca 5 dl
6 skivor ljust bröd
2 msk olivolja
1 riven vitlöksklyfta
1 tsk torkad rosmarin
salt
peppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg om lämpligt bröd används.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

 

Näringsberäkningen är beräknad per dl.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

48

Kommentar

Roberth

2022-06-07

Gott

Näringsvärde per portion

Energi 572 KJ / 137 kCal
Fett 7 g
Salt 1.34 g
Kolhydrater 15 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden