Örtiga krutonger

Betyg 3.2 av 5.
50 personer har röstat
2
Örtiga krutonger

Använd torrt bröd till att göra krutonger istället för att slänga det! Om du rostar dem med vitlök och rosmarin blir de extra goda att använda som topping på soppa eller sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017

Örtiga krutonger

Ingredienser

ca 5 dl
6   skivor ljust bröd
2 msk  olivolja
1   riven vitlöksklyfta
1 tsk  torkad rosmarin
salt
peppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg om lämpligt bröd används.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

 

Näringsberäkningen är beräknad per dl.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
50 personer har röstat

Kommentarer

Har gjort dessa flera gånger & brukar använda olika örter tillsamman då rismarin tenderar att ta över.

Cecilia

2022-10-15

Gott

Roberth

2022-06-07

Näringsvärde per portion

Energi572 KJ / 137 kCal
Fett7 g
Salt1.34 g
Kolhydrater15 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Örtkrutonger med rosmarin
Betyg 3.3 av 5.
80 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk sallad med valnötter
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtrostade mandlar
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gott bröd med oliver och rosmarin
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling med rostad pumpa
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Medelhavsgrönsaker med mozzarella
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga