Örtgrissini

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Örtgrissini

Ett knaprigt tilltugg med smak av Italien! Grissini, eller brödpinnar, passar utmärkt att servera som snacks på buffébordet. Smaksätt grissinin med örter som oregano, basilika och rosmarin. Kanongott!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2006

Örtgrissini

Ingredienser

40 st
1/4 paket färsk jäst
4 dl vatten (37°C)
1 msk olivolja
1 msk salt
12 dl siktat dinkelmjöl alt siktat dinkelmjöl och rågmjöl (12 dl dinkelmjöl motsvarar 7 dl siktat dinkelmjöl och 3 dl rågmjöl)
torkade örter, t ex oregano, basilika eller rosmarin

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 40 st.
00:10:00
00:40:00
00:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad focaccia
Betyg 2.7 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sveciabröd med aprikoser
0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Surdegsformbröd
Betyg 4.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dinkel- och rågknäcke med frön
Betyg 3.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Victorias dinkelbaguetter
Betyg 4.2 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade parmesanbröd
Betyg 5 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad