Örtgrissini

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Örtgrissini

Ett knaprigt tilltugg med smak av Italien! Grissini, eller brödpinnar, passar utmärkt att servera som snacks på buffébordet. Smaksätt grissinin med örter som oregano, basilika och rosmarin. Kanongott!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2006

Örtgrissini

Ingredienser

40 st
1/4 paket färsk jäst
4 dl vatten (37°C)
1 msk olivolja
1 msk salt
12 dl siktat dinkelmjöl alt siktat dinkelmjöl och rågmjöl (12 dl dinkelmjöl motsvarar 7 dl siktat dinkelmjöl och 3 dl rågmjöl)
torkade örter, t ex oregano, basilika eller rosmarin

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 40 st.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad focaccia
Betyg 2.7 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dinkel- och rågknäcke med frön
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade parmesanbröd
Betyg 5 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Victorias dinkelbaguetter
Betyg 4.2 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sveciabröd med aprikoser
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Surdegsformbröd
Betyg 4.6 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga