Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Örtdipp

En krämig dippsås passar så väl till chips, skurna grönsaker och att klicka på små kex och servera som snittar. Denna goda dipp får ett sting av sötma och syrlighet av apelsinjuice tillsammans med körvel, basilika och kryddblandningen fyra kryddor.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda alla ingredienserna till dippen i god tid före servering.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 8
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 3 tsk apelsinjuice (konc)
  • 1 msk basilika
  • 2 tsk fyra kryddor
  • 1 msk körvel
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?