Örtdipp

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Örtdipp

En krämig dippsås passar så väl till chips, skurna grönsaker och att klicka på små kex och servera som snittar. Denna goda dipp får ett sting av sötma och syrlighet av apelsinjuice tillsammans med körvel, basilika och kryddblandningen fyra kryddor.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

Örtdipp

Ingredienser

8 portioner
2 dl  lätt crème fraiche
3 tsk  apelsinjuice (konc)
1 msk  basilika
2 tsk  fyra kryddor
1 msk  körvel

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Härlig ört- och vitlöksmarinad
Betyg 3 av 5.
107 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbetor med hasselnötter och vit balsamvinäger
Betyg 3.2 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Brummers kalvlever med bercy-sås
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fjärilskotlett med nektarinsalsa och getost
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Apelsin- och dragonsenap
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga