Örtbakad torskfilé med varm rödbets- och äpplesallad

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Örtbakad torskfilé med varm rödbets- och äpplesallad

En härligt god fiskrätt med smak av dill, dragon och persilja. Servera den örtbakade torsken tillsammans med en smarrig sallad av rödbetor och äpplen. Mättande, nyttigt och riktigt gott!

Örtbakad torskfilé med varm rödbets- och äpplesallad

Ingredienser

4 portioner
2   stora rödbetor
600 g  torskfilé
1 1/2 dl  hackat kryddgrönt t ex persilja, dill dragon, körvel
5   sardellfiléer
äpplen
1   vitlöksklyfta
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Sardellerna gav en lite väl "fiskig" smak. Ta gärna mer vitlök. OBS! Äpplerna saknas bland ingredienserna.

Åsa

2006-03-02

Testa liknande recept

Stekt torsk med kapris och rödbetor
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rimmad torsk med betor och körvel
Betyg 3.3 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabbrimmad torsk med örtrostade rödbetor
Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskfilé med kål, korngryn och tomatsky
Betyg 3.4 av 5.
89 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med betor och glasört
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskrygg med rödbetor, brynt smör och dill
Betyg 4.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga