Örtbakad torskfilé med varm rödbets- och äpplesallad
![Örtbakad torskfilé med varm rödbets- och äpplesallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
En härligt god fiskrätt med smak av dill, dragon och persilja. Servera den örtbakade torsken tillsammans med en smarrig sallad av rödbetor och äpplen. Mättande, nyttigt och riktigt gott!
![Örtbakad torskfilé med varm rödbets- och äpplesallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 stora rödbetor
600 g torskfilé
1 1/2 dl hackat kryddgrönt t ex persilja, dill dragon, körvel
5 sardellfiléer
äpplen
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Sardellerna gav en lite väl "fiskig" smak. Ta gärna mer vitlök. OBS! Äpplerna saknas bland ingredienserna.
Åsa
2006-03-02