Ett recept på en riktigt krämig och god sill med smak av basilika, dill, vitlök, ägg, vinäger, lätt crème fraiche och senap. Servera sillen på julbordet, till påskmiddagen eller till midsommarbuffén. Supersmarrigt!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2004
Örtagårdssill är fri från gluten men innehåller ägg och mjölk.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Marie
2021-06-24Varje gång jag bjuder på denna frågar någon efter receptet. De som inte gillar sill i vanliga fall älskar denna. Ett måste på jul, påsk och midsommar
Staffan
2020-12-26Gott iaf.
Staffan
2020-12-26Jag ville redigera min tidigare kommentare men hittade ingen länk till att göra det. Jag ville skriva : Vem har hittat på det här GODA receptet? Abba?