Örtagårdssill

Ett recept på en riktigt krämig och god sill med smak av basilika, dill, vitlök, ägg, vinäger, lätt crème fraiche och senap. Servera sillen på julbordet, till påskmiddagen eller till midsommarbuffén. Supersmarrigt!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2004

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stKänner mig korkad här, men ska man koka ägget först eller ska man ha ett rått ägg i såsen?
Mats
Hej Mats! Det är ett rått ägg som används här, som man gör en majonnäs. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Varje gång jag bjuder på denna frågar någon efter receptet. De som inte gillar sill i vanliga fall älskar denna. Ett måste på jul, påsk och midsommar
Marie
Gott iaf.
Staffan
Jag ville redigera min tidigare kommentare men hittade ingen länk till att göra det. Jag ville skriva : Vem har hittat på det här GODA receptet? Abba?
Staffan
Vem har hittat på det här receptet? Abba?
Staffan
Den godaste sillinläggningen! Men hur länge håller den? Rått ägg ingår ju.
Staffan
Hej Staffan! Vad kul att höra att du gillar den! Den håller i max ca 3-4 dagar i kylskåp. Hälsningar Elina
ICA-köket
Verkligen fantastiskt god! Den får ni inte missa.
Malin
Väldigt god sill!!! Rekomenderas!!!
Sara