Ört- och vitlöksgravad strömming

Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Ört- och vitlöksgravad strömming

Tycker du om gravad strömming? Då är detta recept på ört- och vitlöksgravad strömming något för dig! Grava den läckra strömmingen i en örtsås av basilika, dill, persilja, crème fraiche, majonnäs, dijonsenap och vitlök.

Ört- och vitlöksgravad strömming

Ingredienser

4 portioner
1 kg strömmingsfiléer
1 l vatten
2 dl ättiksprit (12 %)
2 msk salt

Örtsås

2 vitlöksklyftor
1 kruka basilika
1 kruka dill
1 kruka persilja
5 dl crème fraiche
3 msk majonnäs
1 msk dijonsenap
peppar

Gör så här

10:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Brukar hålla en vecka i kyl.

Inger

2006-04-06

Hur länge håller den här strömmingen? Nån som vet.

Veronica

2006-04-02

Testa liknande recept

Inlagd strömming från Hälsingland
Betyg 4 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig sherryströmming
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tångströmming
Betyg 3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klargravad strömming
Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt inlagd strömming
Betyg 4.8 av 5.56 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Boquerones
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad