Orientalisk gryta

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Orientalisk gryta

Mustig orientalisk gryta med högrev, het spansk peppar, krispiga vattenkastanjer, bambuskott och riven färsk ingefära. Till den orientaliska grytan serverar du ris och en grönsallad. En måltid full av härliga smaker.

Orientalisk gryta

Ingredienser

4 portioner
700 g benfri högrev
1 - 2 msk olja
1 - 1 1/2 tsk salt
1 gul lök
1/2 spansk peppar (kan uteslutas)
3 morötter
1 purjolök
1 burk vattenkastanjer (à ca 225 g)
1 burk bambuskott (à ca 225 g)
ca 1 - 1 1/2 msk majsstärkelse
1 msk färsk riven ingefära
färska örtkryddor t ex persilja, timjan

Till servering

ris
grönsallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grön riswok
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Röd curry med räkor
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Frasiga filorullar med krabba
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Wokad falukorv
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stenbergs portergryta med bacon och purjolök
Betyg 4.5 av 5.
59 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd örtsill
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga