Olivfyllda kycklingfiléer med tomatbönor

3
0
Olivfyllda kycklingfiléer med tomatbönor

Saftiga, ugnsbakade kycklingfiléer fyllda med söta pimientooliver. Serveras tillsammans med ugnsrostad sparrispotatis och vitlöksdoftande tomat- och bönröra.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2012

Olivfyllda kycklingfiléer med tomatbönor

Ingredienser

4 portioner
900 g sparrispotatis
1 msk olivolja
salt och peppar
4 kycklingfiléer
1 dl gröna oliver (med pimiento)
400 g cannellinibönor
1 vitlöksklyfta
3 tomater
1 msk rödvinsvinäger
1/2 tsk strösocker
1 kruka basilika

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1978 KJ / 474 kCal
Fett 73 g
Kolhydrater 543 g
Protein 402 g
Läs mer om näringsvärden