Olivfyllda kycklingfiléer med tomatbönor

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Olivfyllda kycklingfiléer med tomatbönor

Saftiga, ugnsbakade kycklingfiléer fyllda med söta pimientooliver. Serveras tillsammans med ugnsrostad sparrispotatis och vitlöksdoftande tomat- och bönröra.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2012

Olivfyllda kycklingfiléer med tomatbönor

Ingredienser

4 portioner
900 g  sparrispotatis
1 msk  olivolja
salt och peppar
4   kycklingfiléer
1 dl  gröna oliver (med pimiento)
400 g  cannellinibönor
1   vitlöksklyfta
3   tomater
1 msk  rödvinsvinäger
1/2 tsk  strösocker
1   kruka basilika

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1978 KJ / 474 kCal
Fett7.3 g
Kolhydrater54.3 g
Protein40.2 g

Testa liknande recept

Basilikakyckling med tomatbönor
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toast med vitlöksstekta bönor och riven pecorino
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färskost med vitlök, persilja och vita bönor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönbiffar med avokado och pecorino
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Landgång med grön puré och hyvlad fänkål
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quinoasallad med sparris och salsa romesco
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga