Olivfisk

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Olivfisk

Välsmakande och njutbar olivfisk. Fullkomligt sagolik är denna fiskfilé. Smakfull med en röra av svarta oliver, chilifrukt och tomathack. Snabbt och smidigt, med kokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Olivfisk

Ingredienser

4 portioner
600 g fiskfilé t ex makrill
1 chilifrukt
4 tomater
2 msk olja
15 svarta oliver
1 msk tomatpuré
2 msk färsk hackad dragon
salt
peppar

Gör så här

00:03:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag hade i 2 chilifrukter, medelstarka, med kärnorna kvar. Fantastiskt gott med makrill och väldigt lättlagat Jag använde djupfrysta fileer

    Eva

Testa liknande recept

Kall dragoncréme
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fisk med hummer à l'Armoricaine
Betyg 2.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toscansk kycklinggryta med dragon
Betyg 3.1 av 5.48 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torshi – persisk grönsaksblandning
Betyg 3.9 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtkryddad delikatesspotatis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ravioli med dragonsmör, svamp och hasselnötter
Betyg 4.2 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad