Olivfisk

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Olivfisk

Välsmakande och njutbar olivfisk. Fullkomligt sagolik är denna fiskfilé. Smakfull med en röra av svarta oliver, chilifrukt och tomathack. Snabbt och smidigt, med kokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Olivfisk

Ingredienser

4 portioner
600 g fiskfilé t ex makrill
1 chilifrukt
4 tomater
2 msk olja
15 svarta oliver
1 msk tomatpuré
2 msk färsk hackad dragon
salt
peppar

Gör så här

00:03:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag hade i 2 chilifrukter, medelstarka, med kärnorna kvar. Fantastiskt gott med makrill och väldigt lättlagat Jag använde djupfrysta fileer

    Eva

Testa liknande recept

  • Rostad morotsspread med dragon
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kall dragoncréme
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fisk med hummer à l'Armoricaine
    Betyg 2.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färskoströra
    Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad