Den klassiska Västerbottensosten, tillsammans med oliver, blir en smakfull lagom kryddstark rätt. En deg av ost, smör, mjöl och kajennpeppar klickar du ut och lägger en oliv i varje. Nygräddade snittar med oliver och Västerbottensost har en livfull och mäktig smak.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2001
Fri från ägg men innehåller gluten och mjölk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jonas
2021-07-04Lika goda som alltid! Denna gång var det Amandas tur att äta upp alla, fast hon inte ens gillar oliver😀.
Camilla
2013-12-31Jag kavlar in fint riven Västerbottensost och cayennepeppar på en färdig smördegsplatta. Skär sedan till lagom bitar som man gör små paket av, med de små oliverna i. Läs kavlingsanvisningen på paketet... Snabbt och enkelt!
Jonas
2010-05-07Om vi ger dessa till Lars idag så kommer han fortfarande att äta upp alla!