Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Kalkonrullar med ostsallad

Som förrätt eller på din buffé passar dessa kalkonrullar med ostsallad perfekt. Ostsalladen som bland annat innehåller crème fraiche, gräslök och pepparrot blir med sin krämiga lena smak en god kamrat till skivorna av rökt kalkonbröst.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Lägg ut kalkonskivorna på en skärbräda. Skölj, kärna ur och finhacka paprikan. Skölj och fintärna gurkan. Skär osten i små tärningar. Blanda crème fraichen med gräslök och pepparrot. Smaka av med salt, socker och peppar.
  2. Blanda i paprika, gurka och ost. Fördela salladen på kalkonskivorna. Strö över ruccolasallaten. Rulla ihop och lätt kalkonrullarna på ett serveringsfat. Servera med färskpotatis.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 16 stora skivor rökt kalkonbröst
  • 1 röd paprika
  • 10 cm gurka
  • 100 g Västerbottensost eller annan lagrad ost (17% fett)
  • 2 dl lätt- eller mini fraiche
  • 3 msk hackad gräslök
  • 2 1/2 msk riven pepparrot
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk socker
  • 1 1/2 krm kajennpeppar
  • 100 g ruccolasallat
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?