Olivbröd

Olivbröd är ett himmelskt gott bröd som passar perfekt att äta till soppor och sallader, sommar som vinter. Servera med en bra olivolja och flingsalt.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Gör så här
Gör så här- texten är avsedd för 2 bröd.
01:00:00
00:10:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stGott och enkelt. Hade i mer oliver än i receptet. Kommer att göra detta många gånger.
Cheree
Fantastiskt recept! Prova att slänga över några skivor mozarella inann brödet åker in i ugnen....mums!
Marcus
Fantastiskt gott bröd. Vi åt det till fisksoppa, vilket blev en mycket uppskattad kombination.
Camilla
För det där lilla extra ta med feta ost med i brödet också.
Bruce
Jag förstår inte riktigt vitsen med att ha oliver med kärnor i för att sedan behöva kärna ur dem? Det finns ju kärnfria oliver! Men brödet blir toppengott! Första gången gjorde jag som det står i receptet och petade ner oliver + soltorkade tomater efter att degen hade jäst...bläääk, vad kladdigt. Den här gången följde jag Jeanette Petterssons råd att baka in dem på en gång= mycket smidigare!
Tina
Det här brödet testade jag på en kräftskiva och den blev en jättesuccé! Saftig och mycket smakrik! Brödet är också väldigt lättlagat.
Martina
Gott och lättbakat, man kan baka in oliverna och de soltorkade tomaterna med det samma. Det fungerade lika bra!
Jeanette