Olivbiffar med garbanzoyoghurt i pitabröd
![Olivbiffar med garbanzoyoghurt i pitabröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Goda köttfärsbiffar av oliver, blandfärs, mjölk och kryddor som salt och peppar. Olivbiffarna smakar ljuvligt med en god sås av garbanzobönor, yoghurt, lime och spiskummin. Servera olivbiffarna med garbanzoyoghurt i pitabröd.
![Olivbiffar med garbanzoyoghurt i pitabröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
2 portioner
200 g blandfärs
1 dl grovt hackade svarta och gröna oliver
1/2 g fint rivet dagsgammalt vitt bröd
1/2 dl mjölk
1 ägg
salt och peppar
Garbanzoyoghurt
1 dl garbanzobönor
1 dl matlagningsyoghurt
saft och skal från 1/2 lime
1 vitlöksklyfta
2 krm spiskummin
1 riven morot
salt och peppar
Till servering
4 feferoni
sallad
1 tomat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer