Oliv- och salviapizza

Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Oliv- och salviapizza

Enkelt och snabbt med färdig pizzadeg och tomatsås. Oliverna ger fin sälta, och mozzarellan gör den härligt krämig. Toppa med färsk salvia vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Oliv- och salviapizza

Ingredienser

2 portioner
1 förp, färsk pizzadeg med tomatsås (à 600 g)
250 g mozzarella
290 g urkärnade oliver
150 g cocktailkapris
1/2 dl salvia
2 msk olivolja

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi4901 KJ / 1167 kCal
Fett62 g
Salt10.71 g
Kolhydrater109 g
Protein48 g

Testa liknande recept

Pizza med rödbetor och ädelostdressing
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizza funghi
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizza med rödkål och valnötter
Betyg 4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pizza med örtkräm och broccoli
Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizza med paprikapesto och prosciutto
Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pizza med grönkål, julskinka och äpple
Betyg 4.1 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad