Oliv- och salviapizza

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Oliv- och salviapizza

Enkelt och snabbt med färdig pizzadeg och tomatsås. Oliverna ger fin sälta, och mozzarellan gör den härligt krämig. Toppa med färsk salvia vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Oliv- och salviapizza

Ingredienser

2 portioner
1   förp, färsk pizzadeg med tomatsås (à 600 g)
250 g  mozzarella
290 g  urkärnade oliver
150 g  cocktailkapris
1/2 dl  salvia
2 msk  olivolja

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på pizzakitet.
I övrigt fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzabotten och köp till färdig tomatsås för pizza.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi4901 KJ / 1167 kCal
Fett62 g
Salt10.71 g
Kolhydrater109 g
Protein48 g

Testa liknande recept

Pizza funghi
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza med rödkål och valnötter
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med örtkräm och broccoli
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med paprikapesto och prosciutto
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med grönkål, julskinka och äpple
Betyg 4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med potatis, lax och rödlök
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga