Oliv- och salviapizza

5
0
Oliv- och salviapizza

Enkelt och snabbt med färdig pizzadeg och tomatsås. Oliverna ger fin sälta, och mozzarellan gör den härligt krämig. Toppa med färsk salvia vid servering.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Oliv- och salviapizza

Ingredienser

2 portioner
1
förp, färsk pizzadeg med tomatsås (à 600 g)
250 g
mozzarella
290 g
urkärnade oliver
150 g
cocktailkapris
1/2 dl
salvia
2 msk
olivolja

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på pizzakitet.
I övrigt fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzabotten och köp till färdig tomatsås för pizza.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 4901 KJ / 1167 kCal
Fett 62 g
Salt 10.71 g
Kolhydrater 109 g
Protein 48 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept