Oliv- och salviapizza

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Oliv- och salviapizza

Enkelt och snabbt med färdig pizzadeg och tomatsås. Oliverna ger fin sälta, och mozzarellan gör den härligt krämig. Toppa med färsk salvia vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Oliv- och salviapizza

Ingredienser

2 portioner
1   förp, färsk pizzadeg med tomatsås (à 600 g)
250 g  mozzarella
290 g  urkärnade oliver
150 g  cocktailkapris
1/2 dl  salvia
2 msk  olivolja

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på pizzakitet.
I övrigt fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzabotten och köp till färdig tomatsås för pizza.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi4901 KJ / 1167 kCal
Fett62 g
Salt10.71 g
Kolhydrater109 g
Protein48 g

Testa liknande recept

Pizza funghi
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza med rödkål och valnötter
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med örtkräm och broccoli
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med paprikapesto och prosciutto
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med grönkål, julskinka och äpple
Betyg 4.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med potatis, lax och rödlök
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga