Oliv- och salviapizza

Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Oliv- och salviapizza

Enkelt och snabbt med färdig pizzadeg och tomatsås. Oliverna ger fin sälta, och mozzarellan gör den härligt krämig. Toppa med färsk salvia vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Oliv- och salviapizza

Ingredienser

2 portioner
1 förp, färsk pizzadeg med tomatsås (à 600 g)
250 g mozzarella
290 g urkärnade oliver
150 g cocktailkapris
1/2 dl salvia
2 msk olivolja

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi4901 KJ / 1167 kCal
Fett62 g
Salt10.71 g
Kolhydrater109 g
Protein48 g

Testa liknande recept

  • Pizza funghi
    Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pizza med rödkål och valnötter
    Betyg 4 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pizza med örtkräm och broccoli
    Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pizza med paprikapesto och prosciutto
    Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad