Oliv- och salviapizza

Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Oliv- och salviapizza

Enkelt och snabbt med färdig pizzadeg och tomatsås. Oliverna ger fin sälta, och mozzarellan gör den härligt krämig. Toppa med färsk salvia vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Oliv- och salviapizza

Ingredienser

2 portioner
1 förp, färsk pizzadeg med tomatsås (à 600 g)
250 g mozzarella
290 g urkärnade oliver
150 g cocktailkapris
1/2 dl salvia
2 msk olivolja

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi4901 KJ / 1167 kCal
Fett62 g
Salt10.71 g
Kolhydrater109 g
Protein48 g

Testa liknande recept

  • Pizza med pumpakräm och pecorino
    Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dessertpizza med hasselnötskräm
    Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snabba pizzabullar
    Betyg 4.4 av 5.395 personer har röstat
    Receptet har 51 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Semmelpizza
    Betyg 4.5 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pizza Pronto
    Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad