Glaserade körsbär

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Glaserade körsbär

Lyxa till efterrätten med körsbär, som du glaserar själv. Det är både enkelt att göra och går snabbt att tillaga. Servera med mumsig nougat- eller vaniljglass för ett exemplariskt resultat.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Glaserade körsbär

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl körsbär
1 dl strösocker
1 dl vatten
nougat- eller vaniljglass till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Konjaksbakade vinterfrukter med nötter och honung
Betyg 3.3 av 5.190 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Balsamicokörsbär med glass i mandelkorg
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marängsviss med körsbärskompott, punschrussin och rostade mandlar
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Körsbärssaft
Betyg 4.2 av 5.73 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Körsbärsoppa (Spottsoppa)
Betyg 4.9 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Körsbärssås
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad