Oliv- & körsbärscrostini

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Oliv- & körsbärscrostini

Dessa smakrika oliv- och körsbärscrostini är perfekt som tilltugg eller vickningsmat. Sväng bara snabbt ihop en mumsig blandning av oliver, körsbär och lök tillsammans med syrlig citronjuice och olivolja och servera direkt på krispig crostini.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006

Oliv- & körsbärscrostini

Ingredienser

2 portioner
1/2 dl oliver
1/2 dl körsbär
2 salladslökar
1 msk färskpressad citronjuice
1/2 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1/2 påse crostini

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi871 KJ / 207 kCal
Fett9.8 g

Testa liknande recept

  • Crostini med tapenadedip
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Körsbärssylt med choklad
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Körsbärssås
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Glaserade körsbär
    Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med ricotta
    Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad