Ölbräserade revben med fänkålssallad

Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Ölbräserade revben med fänkålssallad

Revbensspjäll i ugn smaksatt med en av våra mest älskade måltidsdrycker, ölen. Serveras i salladsblad och toppas med en krispig fänkålssallad, rädisor och hasselnötter. Passar utmärkt på buffébordet.

Ölbräserade revben med fänkålssallad

Ingredienser

4 portioner

Revben

3 gula lökar
2 vitlöksklyftor
ca 1 kg tjocka revbensspjäll
2 msk olja
salt
svartpeppar
33 cl ljust öl

Fänkålssallad

1 fänkål
1/2 tsk salt
1 kruka persilja
1 msk dijonsenap
1 msk honung
1 dl crème fraiche

Glaze

1 dl strösocker
1 dl bbq-sås

Till servering

cosmopolitansallad
hyvlade rädisor
grovhackade hasselnötter

Gör så här

Receptet är provlagat för 4 port men passar även för 8 bufféportioner.
02:00:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Det här är rena lyxkäket. Fänkålssalladen är enormt god - en ny favorit. Kan rekommendera en buljongtärning i under tiden köttet kokar i ugnen.

    Viktor

  • jätttegott

    Jan bertil

Testa liknande recept

  • Kräftlag
    Betyg 4.2 av 5.58 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad