Nutella semifreddo

En semifreddo med Nutella är lyxig nog att servera som efterrätt på nyår. Elvispen kommer att gå varm – du vispar först äggulor med socker, sedan äggvitor och sist grädde som du marmorerar med Nutellan. Blanda med maränger och servera i glas eller skålar. Dekorera med mer Nutella, salta jordnötter och annat gott. Ställ in i frysen i tre timmar.

Gör så här
03:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2142 KJ / 512 kCal
Fett39 g
Salt0.14 g
Kolhydrater34 g
Protein7 g
Kommentarer
23 stSupergott ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stefan
Mycket gott och uppskattat! Gott med rostade nötter på.
Karin
Gott och enkelt. Serverade med färska blåbär. Gott med ngt som bryter av den söta semifreddon.
Maria
Mycket uppskattad dessert!
Karin
Väldigt gott👍🤩
Monika
Tror ni att det funkar med rivet skal av lime?
Sara
Hur är det med äggulor respektive äggvita? I 3 andra recept på semifreddo ska äggvitor vispas till hårt skum och gulor med ska vispas fluffiga. Sedan är det smartare att vispa vitorna först för att slippa diska vispen supernoga emellan.
Inga-lena
Uteslöt maränger samt topping. Jättegott ändå!
Axel
Enkelt och jättegott! Uppskattas av alla åldrar.
Linn
Supergod! Enkel att göra. Gjorde den tre dagar innan och den höll sig alldeles utmärkt i frysen. Mycket uppskattad av gästerna!
Anna