Fryst choklad- och hasselnötscheesecake

54
7
Fryst choklad- och hasselnötscheesecake

Cornflakes, hasselnötskräm, choklad och färskost. Tänk att så få ingredienser kan blandas till något så underbart och mäktigt gott som denna drömmiga cheesecake! På jakt efter den perfekta desserten? Som du lätt kan förbereda? This is it.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Fryst choklad- och hasselnötscheesecake

Ingredienser

10 bitar

Botten

100 g
cornflakes
150 g
hasselnötskräm

Fyllning

400 g
färskost
200 g
hasselnötskräm
100 g
smält mörk choklad (70%)
3 dl
vispgrädde

Topping

0.5 - 1 dl
hackade hasselnötter

För alla

Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri cornflakes.
Gör laktosfri: välj mjölkfri hasselnötskräm. Välj laktosfria produkter av färskost, grädde och choklad.

Näringsberäkningen är per bit.

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

54

Kommentarer

Alexander

12/27/2020

Woooooow! Perfekt till nyår!

Annika

1/2/2020

Blev jättehård. Tinade knappt på en timme. Ingen trevlig konsistens tyvärr.

Redaktionen ICAse

1/3/2020

Hej Annika! Vad konstigt, vet ej varför det blev så. Bättre lycka nästa gång. Hälsningar Michelle

Inger

1/2/2017

Jättesmaskig men man kan inte ta så stora bitar, tillbehör glass och färska hallon

Näringsvärde per portion

Energi 2318 KJ / 553 kCal
Fett 43 g
Salt 0.3 g
Kolhydrater 35 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept