Enkel indisk halloumigryta
Härlig vegogryta med smaker som får tankarna att resa till Indien. Tandoorikryddad matlagningssås används och då blir grytan snabb att laga. Halloumi och kikärtor är också med i grytan och den passar perfekt att servera med nötter, naanbröd och yoghurt.
Ingredienser
4 portioner
400 g halloumi
1 msk olja
1 förp Patak's tandoori matlagningssås (à 450 g)
1 förp kokta kikärtor (à 380 g)
250 g babyplommontomater
Serveringsförslag
färsk koriander
cashewnötter
naanbröd
matyoghurt (10%)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
- söt, sliskig sås. Inte alls god. Förstörde för resten av grytan. + lättlagad
Susanna
2024-08-23Den färdiga såsen var inte så god tyvärr och drog ned betyget. Rätten hade kunnat bli fantastiskt god med en annan sås.
Marie
2024-01-10Mycket god och smakrik som jag har tillagat flera gånger. Sist använde jag torr tandoorikrydda och matlagningsyoghurt istället för såsen. Blev minst lika gott.
Eva
2024-01-10