Nubbesallad med mandelpotatis

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
0
Nubbesallad med mandelpotatis

Nubbesallad med mandelpotatis är ett jättegott tillbehör. Den krämiga och smakfulla röran med sill, lök och potatis är helt suverän inrullad i mjukt tunnbröd.

Nubbesallad med mandelpotatis

Ingredienser

4 portioner
1   paket 5-minuters sill (à 420 g)
4   stora kokta mandelpotatisar
2   löskokta ägg
1   rödlök
1   kruka dill
1   kruka gräslök
2 dl  lätt crème fraiche
salt och peppar
4   bitar mjukt tunnbröd

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Tips

Varva röran med kavring och skär i snittar. Bra drinktilltugg!

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2500 KJ / 598 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Sillklämma med mandelpotatis och citronpicklad gurka
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillklämma
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rustik sillsallad och nubbesallad
Betyg 3 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad sill
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rysk sillsallad
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga