Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip

1
0
Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip

Denna obeskrivligt goda brunch är härligt mättande. Grädda dina filodegsrullar fyllda med god mandelpotatis- och löksmet tills de har fin färg och servera dem direkt med en krämig silldipp med aromatiska örter. En helt suverän lättmåltid!

Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip

Ingredienser

8 (brunch)
600 g mandelpotatis
2 gula lökar
3 msk smör eller margarin
salt och peppar
1 ägg
4 ark filodeg

Silldip

ca 2 dl sill (inlagd eller matjes)
1 dl crème fraiche
3 msk skuren dill eller gräslök
salt och peppar

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt filodegen mot rispapper.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och använd mjölkfritt margarin.
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer