Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip
Denna obeskrivligt goda brunch är härligt mättande. Grädda dina filodegsrullar fyllda med god mandelpotatis- och löksmet tills de har fin färg och servera dem direkt med en krämig silldipp med aromatiska örter. En helt suverän lättmåltid!
Ingredienser
8 (brunch)
600 g mandelpotatis
2 gula lökar
3 msk smör eller margarin
salt och peppar
1 ägg
4 ark filodeg
Silldip
ca 2 dl sill (inlagd eller matjes)
1 dl crème fraiche
3 msk skuren dill eller gräslök
salt och peppar
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt filodegen mot rispapper.
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och använd mjölkfritt margarin.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer