Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip

Denna obeskrivligt goda brunch är härligt mättande. Grädda dina filodegsrullar fyllda med god mandelpotatis- och löksmet tills de har fin färg och servera dem direkt med en krämig silldipp med aromatiska örter. En helt suverän lättmåltid!

Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip

Ingredienser

8 (brunch)
600 g  mandelpotatis
2   gula lökar
3 msk  smör eller margarin
salt och peppar
1   ägg
4   ark filodeg

Silldip

ca 2 dl  sill (inlagd eller matjes)
1 dl  crème fraiche
3 msk  skuren dill eller gräslök
salt och peppar

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt filodegen mot rispapper.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och använd mjölkfritt margarin.
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sillklämma med mandelpotatis och citronpicklad gurka
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nubbesallad med mandelpotatis
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillmacka med sparris, brynt smör och citronost
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rustik sillsallad och nubbesallad
Betyg 3 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kräftsill
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rysk sillsallad
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga