Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip

Denna obeskrivligt goda brunch är härligt mättande. Grädda dina filodegsrullar fyllda med god mandelpotatis- och löksmet tills de har fin färg och servera dem direkt med en krämig silldipp med aromatiska örter. En helt suverän lättmåltid!

Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip

Ingredienser

8 (brunch)
600 g  mandelpotatis
2   gula lökar
3 msk  smör eller margarin
salt och peppar
1   ägg
4   ark filodeg

Silldip

ca 2 dl  sill (inlagd eller matjes)
1 dl  crème fraiche
3 msk  skuren dill eller gräslök
salt och peppar

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt filodegen mot rispapper.
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och använd mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sillklämma med mandelpotatis och citronpicklad gurka
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörrebröd med sill, fänkål och mandarin
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nubbesallad med mandelpotatis
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rustik sillsallad och nubbesallad
Betyg 3 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rysk sillsallad
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Krämig sill med citrongrönt
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga