Nubbesallad

Nubbesallad med perfekt blandning av bland annat matjessill, crème fraiche, majonnäs, kaviar, potatis och hårdkokta ägg. Hacka och blanda snabbt ihop alla ingredienser och servera nubbesalladen på kavring eller knäckebröd.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Gör så här
00:09:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat exkl bröd.
Energi1216 KJ / 291 kCal
Fett21 g
Salt2.98 g
Kolhydrater17 g
Protein10 g
Kommentarer
17 stMycket god och lätt att göra.
Pernilla
Jag brukar ha iLife av spadet ifrån matjessillen oxå
Per-erik
Kan man göra denna dagen innan?
Emmy
Fantastiskt god, gör den till jul, påsk och midsommar. Alltid lika uppskattad!
Anna
Supergott! Använde dillkaviar och hade i gräslök också.
Emilia
Ska det vara 200gram utan spad
Peter
Hej Peter! En burk är ungefär 200g där du inte behöver använda spadet. Hoppas det smakar.😊 Hälsningar Lisa
ICA-köket
Jag hade "Drott's kaviar"! Föredrar den framför "Kalle's"!
Anette
Jag gjorde denna till Midsommar! Det var något av det godaste Jag ätit. Nu ska Jag ha den till förrätt när Jag bjuder på middag. PS. Det bästa är att den är väldigt enkel att göra!! 😎
Anette
Vilken typ av kaviar är godast att ha i?
Lena
Ett måste på lunchbuffén till midsommar!
Anna