Servera som en rätt bland flera på midsommarbuffén eller som snittar till förrätt med nubbe till. Denna fenomenalt goda och läckra röra med matjessill och ishavsrom passar till pumpernickel, knäckebröd, avokado eller till kokt färskpotatis med dill.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
1996
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Inger
2006-06-25Den här röran kommer alltid att finnas med på midsommarbordet hädanefter. Jättegod.
Anna
2005-11-29Väldigt fräsch och god. Lite lyxig med rommen, den är utmärkt som bjudröra! Jag hade den till pumpernickel och knäckebröd vilket var perfekt. Passar säkert också till färskpotatis.
Christina
2005-06-25En midsommarafton utan denna nubberöra på bordet är helt otänkbar. Det har sedan ett antal år tillbaka kommit på min lott att bidra med denna rätt på vårt midsommarknytis. Vi äter den istället för ren matjesill till potatisen. Vi skippar alltså pumpernickeln.