Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Nubberöra med kaviar

Nytt och smakrikt recept på den klassiska nubberöran till midsommar, påsk och andra festliga tillfällen. Nubberöra med kaviar är en enkel och god röra av bland annat matjessill, lök, gräddfil, kaviar, majonnäs och potatis.

Detta är ett recept från Buffé nr 7, 1999
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och finhacka löken. Finhacka matjessillen. Blanda samtliga ingredienser utom potatis och bröd. Tärna potatisen fint och vänd därefter ner den i röran.
  2. Ta ut 8 rundlar av brödskivorna (för 4 port, kan göras med ett litet glas). Lägg på nubberöran.
  3. Finhacka ägget och dillen och garnera med det.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 liten lök
  • 2 askar matjessill
  • 1 dl finhackad purjolök
  • 1/2 dl finhackad färsk dill
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 6 msk Kalles kaviar
  • 3 kokta, kalla, fasta potatisar
  • 8 skivor grovt bröd (beroende på storlek)
Garnering
  • 1 kokt ägg
  • lite dill
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info