Nubberöra med kaviar

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
3
Nubberöra med kaviar

Nytt och smakrikt recept på den klassiska nubberöran till midsommar, påsk och andra festliga tillfällen. Nubberöra med kaviar är en enkel och god röra av bland annat matjessill, lök, gräddfil, kaviar, majonnäs och potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1999

Nubberöra med kaviar

Ingredienser

4 portioner
1 liten lök
2 askar matjessill
1 dl finhackad purjolök
1/2 dl finhackad färsk dill
1 dl gräddfil
1 dl majonnäs
6 msk Kalles kaviar
3 kokta, kalla, fasta potatisar
8 skivor grovt bröd (beroende på storlek)

Garnering

1 kokt ägg
lite dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Perfekt till midsommarlunchen!

Linda

2004-07-06

Något av det godaste som finns!! Passar både till förrätt som till vickning

Johanna

2003-05-17

En enkel och god vickningsrätt, mycket uppskattad av gästerna. Går även bra att ha som entrerätt i mindre mängd på t.ex. kavring.

Barbro

2002-09-05

Testa liknande recept

Nubbesallad (lättare variant)
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjes på amandine med kaviarcrème
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Matjessill med lök och kaviargrädde
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessilltårta
Betyg 4.5 av 5.
52 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Friterad matjessill med kaviardipp
Betyg 3.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga