Nubberöra med kaviar

3
3
Nubberöra med kaviar

Nytt och smakrikt recept på den klassiska nubberöran till midsommar, påsk och andra festliga tillfällen. Nubberöra med kaviar är en enkel och god röra av bland annat matjessill, lök, gräddfil, kaviar, majonnäs och potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1999

Nubberöra med kaviar

Ingredienser

4 portioner
1 liten lök
2 askar matjessill
1 dl finhackad purjolök
1/2 dl finhackad färsk dill
1 dl gräddfil
1 dl majonnäs
6 msk Kalles kaviar
3 kokta, kalla, fasta potatisar
8 skivor grovt bröd (beroende på storlek)

Garnering

1 kokt ägg
lite dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Linda

2004-07-06

Perfekt till midsommarlunchen!

Johanna

2003-05-17

Något av det godaste som finns!! Passar både till förrätt som till vickning

Barbro

2002-09-05

En enkel och god vickningsrätt, mycket uppskattad av gästerna. Går även bra att ha som entrerätt i mindre mängd på t.ex. kavring.