Nubberöra med kaviar
Nytt och smakrikt recept på den klassiska nubberöran till midsommar, påsk och andra festliga tillfällen. Nubberöra med kaviar är en enkel och god röra av bland annat matjessill, lök, gräddfil, kaviar, majonnäs och potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 1999
Ingredienser
4 portioner
1 liten lök
2 askar matjessill
1 dl finhackad purjolök
1/2 dl finhackad färsk dill
1 dl gräddfil
1 dl majonnäs
6 msk Kalles kaviar
3 kokta, kalla, fasta potatisar
8 skivor grovt bröd (beroende på storlek)
Garnering
1 kokt ägg
lite dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Perfekt till midsommarlunchen!
Linda
2004-07-06Något av det godaste som finns!! Passar både till förrätt som till vickning
Johanna
2003-05-17En enkel och god vickningsrätt, mycket uppskattad av gästerna. Går även bra att ha som entrerätt i mindre mängd på t.ex. kavring.
Barbro
2002-09-05