Nubberöra à la Lascha
Nubberöra, så enkelt och samtidigt så gott! En riktig klassiker till jul och midsommar. Hacka sillen, blanda ihop den med övriga ingredienser i en skål, klicka ut nubberöran på små bitar av knäckebröd och den är färdig att inmundigas!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011
Ingredienser
20 bitar
200 g matjessill
1/2 rödlök
3 kokta, kalla potatisar
1 burk röd stenbitsrom
1 dl majonnäs
2 dl gräddfil
1/2 dl strimlad gräslök
1/2 dl klippt dill
2 hackade, hårdkokta ägg
knäckebitar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så jättegott det är bara att njuta av livets goda !
Bengt
2020-07-12Kanon i kombination med ett bra sånghäfte! och nåt till...
Jan
2017-06-22Hej hej! Lascha här. Tänka sig, allt gott på julbordet i en enda härlig röra. Ibland brukar jag festa till det lite extra och byta ut gräddfilen mot crème fraiche. Då blir röran fastare och krämigare men förstås lite fetare. Julklappstips: Gör dubbel sats och ge bort i julklapp. För en godare jul!
Lars
2016-12-23