Nubberöra à la Lascha | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Nubberöra à la Lascha

Nubberöra, så enkelt och samtidigt så gott! En riktig klassiker till jul och midsommar. Hacka sillen, blanda ihop den med övriga ingredienser i en skål, klicka ut nubberöran på små bitar av knäckebröd och den är färdig att inmundigas!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 20 bitar portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka matjessill, rödlök och kokta kalla potatisar.
  2. Blanda med röd stenbitsrom, majonnäs, gräddfil, strimlad gräslök och klippt dill.
  3. Tillsätt hackade, hårdkokta ägg.
  4. Klicka på knäckebitar.

Ingredienser

Portioner: 20 bitar
  • 200 g matjessill
  • 1/2 rödlök
  • 3 kokta, kalla potatisar
  • 1 burk röd stenbitsrom
  • 1 dl majonnäs
  • 2 dl gräddfil
  • 1/2 dl strimlad gräslök
  • 1/2 dl klippt dill
  • 2 hackade, hårdkokta ägg
  • knäckebitar
Lägg till i inköpslistan