Nubberöra à la Lascha

49
3
Nubberöra à la Lascha

Nubberöra, så enkelt och samtidigt så gott! En riktig klassiker till jul och midsommar. Hacka sillen, blanda ihop den med övriga ingredienser i en skål, klicka ut nubberöran på små bitar av knäckebröd och den är färdig att inmundigas!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Nubberöra à la Lascha

Ingredienser

20 bitar
200 g matjessill
1/2 rödlök
3 kokta, kalla potatisar
1 burk röd stenbitsrom
1 dl majonnäs
2 dl gräddfil
1/2 dl strimlad gräslök
1/2 dl klippt dill
2 hackade, hårdkokta ägg
knäckebitar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

49

Kommentarer

Bengt

2020-07-12

Så jättegott det är bara att njuta av livets goda !

Jan

2017-06-22

Kanon i kombination med ett bra sånghäfte! och nåt till...

Lars

2016-12-23

Hej hej! Lascha här. Tänka sig, allt gott på julbordet i en enda härlig röra. Ibland brukar jag festa till det lite extra och byta ut gräddfilen mot crème fraiche. Då blir röran fastare och krämigare men förstås lite fetare. Julklappstips: Gör dubbel sats och ge bort i julklapp. För en godare jul!

Testa liknande recept

Matjesbuffé
Matjessilltårta
Silltårta
Matjessallad