Nubberöra à la Lascha

Betyg 4.2 av 5.
50 personer har röstat
3
Nubberöra à la Lascha

Nubberöra, så enkelt och samtidigt så gott! En riktig klassiker till jul och midsommar. Hacka sillen, blanda ihop den med övriga ingredienser i en skål, klicka ut nubberöran på små bitar av knäckebröd och den är färdig att inmundigas!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Nubberöra à la Lascha

Ingredienser

20 bitar
200 g matjessill
1/2 rödlök
3 kokta, kalla potatisar
1 burk röd stenbitsrom
1 dl majonnäs
2 dl gräddfil
1/2 dl strimlad gräslök
1/2 dl klippt dill
2 hackade, hårdkokta ägg
knäckebitar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
50 personer har röstat

Kommentarer

Så jättegott det är bara att njuta av livets goda !

Bengt

2020-07-12

Kanon i kombination med ett bra sånghäfte! och nåt till...

Jan

2017-06-22

Hej hej! Lascha här. Tänka sig, allt gott på julbordet i en enda härlig röra. Ibland brukar jag festa till det lite extra och byta ut gräddfilen mot crème fraiche. Då blir röran fastare och krämigare men förstås lite fetare. Julklappstips: Gör dubbel sats och ge bort i julklapp. För en godare jul!

Lars

2016-12-23

Testa liknande recept

Matjessill med kokta gulbetor
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessilltallrik med pepparrot
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Matjessilltårta
Betyg 4.5 av 5.
52 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessill med päronhack
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga