Nougattoast med kvarg, hallon och persikosås

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Nougattoast med kvarg, hallon och persikosås

Efterrättsmackor är en ny favorit! Basen i denna är en nygräddad toast fylld med nougat, och till det en skål med vaniljkvarg, hallon och krämig persikosås.

Nougattoast med kvarg, hallon och persikosås

Ingredienser

4 portioner
250 g  nougat
8   skivor formfranska
1/2   förp konserverade persikohalvor (à 820 g)
250 g  vaniljkvarg
125 g  färska hallon
citronmeliss (till garnering)

För alla

Läs innehållsförteckningen på nougaten noggrant, kan innehålla ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2502 KJ / 597 kCal
Fett24 g
Salt0.5 g
Kolhydrater82 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Nougattoast med jordgubbar och apelsin
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Beef chili sandwich med nachos, salsa och dip
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabmacka med vitlöksdipp och snackgurka
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizzamackor med fänkålssallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Macka med halloumi, grön ärt- och cashewspread
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga