Nötkrokar

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Nötkrokar

Smarriga nötkrokar som bakas i ugnen efter att du blandat mjöl, hasselnötter, smör och socker och format degen som en krok. Ljuvligt som tilltugg till fördrinken! Om du tycker om söta tilltugg kan du välja att doppa krokarna i choklad och strössel.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1998

Nötkrokar

Ingredienser

35 st
4 dl vetemjöl
100 g malda hasselnötskärnor
200 g smör eller margarin
100 g strösocker

Garnering

blockchoklad
chokladströssel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Italienska mandelskorpor med choklad
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Salta smörkakor
Betyg 4 av 5.
28 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Katalaner
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brysselkex
Betyg 3.9 av 5.
44 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Jordnötskakor med tosca
Betyg 4.3 av 5.
58 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gaffelkakor
Betyg 3.3 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga