Nöt- och nyponbröd

Det är inte bara nyponsoppa man kan göra av nyponskalsmjöl. Mjölet är suveränt att smaksätta bröd med. Som den här snabbt ihoprörda degen med nötter och frön, däribland nyttiga chiafrön, och torkade aprikoser. Rosta gärna brödet i tunna skivor till ostbrickan!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2015

Gör så här
01:30:00
01:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stVarken bakpulver, jäst eller bikarbonat?
Carina
Hej Carina! I det här brödet behövs det inte. Det håller ihop fint av linfröna och blir ett kompakt men saftigt bröd. Hoppas du vill prova det! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Kan man byta ut hasselnötter mot andra nötter, såsom valnötter osv.
Lena
Ska det inte vara bikarbonat eller något jäsmedel i?
Birgitta