Norsk lutfisk

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
0
Norsk lutfisk

Detta recept på norsk lutfisk är en spännande fiskrätt - varför inte på julbordet i år? Lutfisken serveras med kokt potatis, puré på ärtor och crème fraiche smaksatt med muskot och med stekt bacon och lök. Gott och annorlunda!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Norsk lutfisk

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 kg urvattnad lutfisk
800 g potatis
1 gul lök
140 g bacon
200 g frysta ärtor
2 dl crème fraiche
salt
peppar
ev muskotnöt
hackad persilja till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Lutfisk med ärter och bacon
Betyg 4.8 av 5.
30 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lutfisk med senapssås
Betyg 4 av 5.
20 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pankofriterad lutfisk
Betyg 3.1 av 5.
35 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lutfisk med vit sås
Betyg 4.4 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Anitas lutfisklåda
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga