Norrländska pitabröd

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Norrländska pitabröd

Norrländska pitabröd är en mumsig rätt med norrländska smaker som renskav och lingonsylt. Purjolök, crème fraiche och isbergsallad gör rätten frisk. Skär upp några tomater och servera till de varma bröden.

Norrländska pitabröd

Ingredienser

4 portioner
1   purjolök
1 msk  olja
1   pkt renskav (à 240 g)
2 dl  crème fraiche
1/2 dl  lingonsylt
1 tsk  salt
1 krm  vitpeppar
1/2   isbergssalladshuvud
4   pitabröd

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria pitabröd/tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Renskav med kantareller och rostad mandelpotatis
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Norrländsk wok
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gjutjärnssallad med rödbetor och renskav
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Crêpes med viltstuvning
Betyg 3.1 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Viltskavsgryta med svamp
Betyg 4.5 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lingonshake
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga