Norrländsk wok

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Norrländsk wok

I den här norrländska woken möter norrländsk tradition det orientaliska köket. Renskav, vitkål, rödlök och äpple får möta garam masala. Till detta spännande heta lingon där lingonen fått sällskap av röd chili, persilja och garam masala.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2001

Norrländsk wok

Ingredienser

4 portioner
2 paket renskav (à 240 g)
olja att steka i
300 g röd- eller vitkål
1 rödlök
1 stort rött äpple
1/2 msk garam masala
salt
peppar
grovhackad persilja

Heta lingon

1 färsk röd chilifrukt
2 dl rårörda lingon
1 msk finhackad persilja
1 tsk garam masala

Till servering

potatismos

Gör så här

00:00:00
00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • oerhört gott, spännande och lättlagat. Ger det mysiga tillfället ett litet extra spänningsmoment

    Johan

Testa liknande recept

  • Skavwok med kiwi
    Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crêpes med viltstuvning
    Betyg 3.1 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Renskavspanna med grönpepparsmak
    Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Norrländska tacos
    Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad