Nordafrikanska mandelkakor

18
2
Nordafrikanska mandelkakor

Dessa delikata nordafrikanska mandelkakor bakar du lätt av sötmandel, ägg, florsocker, bakpulver och finrivet skal av citron. Servera tillsammans med färska bär eller till kaffet.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Nordafrikanska mandelkakor

Ingredienser

20 st
200 g sötmandel
1 ägg
2 1/2 dl florsocker
1 tsk bakpulver
finrivet skal av 1 citron

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Mona

2006-12-11

Enkla och uppskattade, placeras glest på plåten samt kräver längre tid i ugnen. Går bra att utesluta citron, blir godare om man skållar mandeln.

Ulla

2006-03-19

Myckat lättbakade!