Recept på färgglada kakor med non stop och choklad. Chocolate-cookies är en favorit i Amerika och du gör kakorna av smör, socker, ägg, mjöl, kakao och non stop-godis. Perfekta att servera till kalas.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 1998
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per st.
Receptet uppdaterat april 2023.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Första gången blev de perfekta! Då använde jag margarin. Gjorde dem igen idag. Använde smör. De blev torra uppepå och ogräddade i botten. Vet inte vad mer jag gjorde annorlunda.
Frank
2023-09-28Jättegott, tog utan kakao och hackade bakchoklad mörk.
Lena
2022-08-05Använd 3,25 dl mjöl, 3msk kaffe och körde dem i 11 min de blev inte lika torra då
Matilda
2022-03-24Hej Matilda, tack för din kommentar! Våra kockar har nu sett över receptet och gjort vissa justeringar b la minskat mängden mjöl och även lagt till var i ugnen man ska grädda kakorna som Sofie undrade :) Hoppas du gillar den nya versionen. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-05-23