Non stop chocolate-cookies

Recept på färgglada kakor med non stop och choklad. Chocolate-cookies är en favorit i Amerika och du gör kakorna av smör, socker, ägg, mjöl, kakao och non stop-godis. Perfekta att servera till kalas.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 1998

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per st.
Energi708 KJ / 169 kCal
Fett8 g
Salt0.5 g
Kolhydrater22 g
Protein2 g
Kommentarer
27 stKan man skippa äggen eller byta ut mot något annat (pga. allergi)?
Niklas
Hej Niklas! jag tror det är svårt att skippa äggen eller byta ut dem mot något annat i detta recept. Prova gärna dessa äggfria kakor, de är populära. https://www.ica.se/recept/havrekakor-med-choklad-750349/ Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Dom blev väldigt goda! Skulle ge dom till fotbollsskolan och kommer gör det men dom blev ganska stora!💖🍪
Linnéa
Dessa blev poppis hos gubben :D Väldigt fina också.
Maria
Jätte goda utan non-stops också👌 Smeten var lite kladdig men god. Ha timern på 25min. Och istället för att ta matskedar kan man ta 2-3 skopor tesked 😊☺️
Anna
Det är svårt att få plats med 10 kakor per plåt om du kör med 2 msk. Kör 1 msk.
Mattias
Jättegott! Så enkelt 👍
Buse
Första gången blev de perfekta! Då använde jag margarin. Gjorde dem igen idag. Använde smör. De blev torra uppepå och ogräddade i botten. Vet inte vad mer jag gjorde annorlunda.
Frank
Jättegott, tog utan kakao och hackade bakchoklad mörk.
Lena
Använd 3,25 dl mjöl, 3msk kaffe och körde dem i 11 min de blev inte lika torra då
Matilda
Hej Matilda, tack för din kommentar! Våra kockar har nu sett över receptet och gjort vissa justeringar b la minskat mängden mjöl och även lagt till var i ugnen man ska grädda kakorna som Sofie undrade :) Hoppas du gillar den nya versionen. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Har bakat dessa förr och de är en favorit men stannar upp varje gång vid gräddning (även nu). Vart i ugnen ska de gräddas? Är det i mitten?
Sofie