Non stop chocolate-cookies | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Enkel

Non stop chocolate-cookies

Recept på färgglada kakor med Non stop och choklad. Chocolate-cookies är en favorit i Amerika och du gör kakorna av margarin, socker, ägg, mjöl, kakao och Non stop-godis. Perfekta att servera till kalas.

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 24 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker i en skål med elvisp eller i en matberedare så det blir en krämig smet.
  3. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda detta ordentligt till en seg massa.
  4. Klicka ut 2 msk smet till varje kaka på 2 plåtar med bakduk/bakpapper på. Lägg ca 12 kakor per plåt (för 24 st).
  5. Låt varje kaka få ett par centimeters mellanrum så att de kan flyta ut lite. Placera ca 5 Non Stop-knappar på varje kaka.
  6. Grädda kakorna i ca 15 minuter. Låt svalna på ugnsgaller.

Ingredienser

Portioner: 24 st
  • 125 g margarin
  • 3 dl socker
  • 2 ägg
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 1 dl kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 1 liten påse Non Stop
Lägg till i inköpslistan