Nektarinpaj

En fruktig och mumsig paj med härlig kombination av fluffig saftig fyllning och fruktiga nektariner. Pajen är utmärkt att servera på sommarkalaset med vackra röda vinbär som dekorering.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003

Gör så här
00:10:00
00:35:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stBakpulver är listat som ingrediens i fyllningen, men det står inte när den ska blandas i. Gissar att den lämpligen blandas i samtidigt som mjölet?
Klara
Hej Klara! Precis så, bakpulver och mjöl blandas. Nu är receptet förtydligat. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Supergod på alla sätt😋
Anders
Jättegod paj och enkel att göra men man bör ha en pajform med hög kant, annars får man städa ugnen efteråt....
Per-olof
Verkligen en god paj. Jag tog två nekatriner och fyllde på med en näve färska halverade jordgubbar - underbart! Pajen behövde 45 min i ugnen för att stanna. Nästa gång ska jag prova en lite större form (en ovalpajform) för att pajen inte skall bli lika hög.
Helena
Jättegott! Lättbakad paj som smakar helt fantastiskt gott. Personligen tycker jag inte alls att den blir torr som föregående person skrev, utan tvärtom - saftig & krämig!
Birgitta
Ok, men inte någon kulinarisk höjdare. Blev lite torrt faktiskt, men det beror kanske på frukten man använder.
Karolina