Naturell hummer

Betyg 3.1 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Naturell hummer

I det här receptet på naturell hummer får du en utförlig beskrivning på hur du ska dela och skära upp en hummer på ett elegant och professionellt sätt.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Naturell hummer

Ingredienser

2 portioner
1 hummer

Gör så här

Delningen av hummern är den enda "matlagning" du behöver utföra. En hummer räcker till två personer som del av förrättstallriken.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Mitt intresse är att få ett bra recept för hummerlag. Vi äter hummer naturell men den vi köper är ofta kokt i vatten med lite salt. Vi efterlyser en lag som smaker mer, men vi vill inte att det skall smaka kräftor. Goda råd efterlyses.

    Inga

Testa liknande recept

  • Grillad hummer
    Betyg 1.8 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lobster roll med brioche
    Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad