Nasi Goreng

14
3
Nasi Goreng

I det här receptet har den typiskt asiatiska risrätten Nasi goreng fått en ny ingrediens genom den stekta korven. Förutom riset är blomkål, paprika och ägg beståndsdelar i den här rätten som sprider härlig doft av curry i hela köket!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2012

Nasi Goreng

Ingredienser

4 portioner ris , gärna basmati
1 gul lök
ca 250 g blomkål
1 röd paprika
425 g minimajs
370 g frukostkorv
1 msk olja
2 tsk curry
3 ägg
salt och peppar
2 msk hackad persilja

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: Uteslut äggen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentarer

Ann-catrin

2013-06-16

Detta var underbart gott, har blivit en favorit i familjen!

Marcus

2013-02-16

Detta är inte nasi goreng, då har ni inte provat riktig nasi goreng.

Cecilia

2012-10-04

Lite konstigt med ett recept på Nasi Goreng utan sambal,chili,kyckling och räkor men nåja.

Näringsvärde per portion

Energi 2984 KJ / 708 kCal
Fett 314 g
Kolhydrater 812 g
Protein 245 g
Läs mer om näringsvärden