Mille feuille, den franska bakelsen med len vaniljkräm mellan frasiga lager av smördeg, är egentligen perfekt som den är, men Napoleonbakelsen är en magiskt god tolkning som även innehåller sylt – dessutom är det en svensk uppfinning!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2022
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, mjölk och grädde.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Låter spännande, gör så mycket som möjligt själv så vet jag ingredienserna är ok
Sven christer
2022-11-30Hej Rosmarie Om du köper på ett riktigt konditori är det ingen skillnad smakmässigt. Att göra göra dom själv är mer för egot och ekonomin.
Johan
2022-11-06Verkar lite omständigt & Avancerat. Men kanske värt besväret smakmässigt, om man jämför med hemlagat/färdigköpt ?!
Rosmarie
2022-05-26