Na'aukake med ananas- och gurksallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Na'aukake med ananas- och gurksallad

Na'aukake med ananas- och gurksallad är ett smakrikt recept som du snabbt lagar av bland annat korv, ananas, gurka, röd spansk peppar, citron och sticklökar. Servera korven med salladen i tortillabröd med en klick gräddfil!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sallad: Skär ananas och gurka i små tärningar. Finhacka chilin. Skär löken i tunna skivor. Riv skalet från citronen och pressa ur saften.
  2. Blanda allt i en bunke och tillsätt olja. Smaka av med salt.
  3. Gör små snitt i skinnet på korvarna om du steker dem hela, eller dela dem på längden.
  4. Grilla eller stek korvarna och servera med sallad, ljumma tortillabröd och gräddfil. Klyftpotatis är också gott till istället för brödet.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 2 paket Scan Na'aukake (à 300 g)
  • 2 dl gräddfil
  • tortillabröd eller klyftpotatis
Ananas- och gurksallad
  • 1/2 ananas
  • 1 gurka
  • 1 röd spansk peppar
  • 1/2 citron
  • 2 msk rapsolja
  • 4 sticklökar
  • salt
Lägg till i inköpslistan